Blogger WidgetsBlogger Widgets

08 September 2012

Gila-Lelaki Terdesak Cipta Doll $ex Sendiri

Manusia dilahirkan dengan akal fikiran bagi mengawal nafsu. Namun sekiranya nafsu sukar dikawal, perkahwinan merupakan jalan penyelasaian terbaik. Walaubagaimana pun, perkahwinan bukanlah perkara mudah di zaman serba moden ini. Lelaki yang tiada pekerjaan dan wang sangat sukar untuk mencari pasangan. Akibatnya, selain dari mengunjungi rumah pelacuran dan menonton video lucah, ada juga yang sanggup mencipta doll sex sendiri semata-mata untuk memuaskan nafsu. Ternyata manusia zaman sekarang semakin rosak akhlaknya.

Kanak-kanak Ini Tua Sebelum Masanya

Otlanmetse Falaste merupakan kanak-kanak kulit hitam yang sangat tabah dan kuat. Dia baru sahaja berusia 12 tahun. Malangnya, kulit Falaste sudah mula berkedut dan menyebabkan dia kelihatan seperti sudah tua gara-gara sindrom Hutchinson-Gilford yang dihidapinya.


Pura-Pura Cacat Demi Dapatkan Simpati Mengemis

Sebagai manusia biasa, hati kita mudah tersentuh dan simpati melihat pengemis-pengemis yang mengemis di kaki lima. Mudah sahaja kita menghulurkan bantuan berupa wang lebih-lebih lagi apabila pengemis tersebut merupakan ibu yang sedang mengendong anak kecil, orang kelainan upaya (OKU), pesakit kronik atau kanak-kanak. Namun dalam banyak-banyak individu yang mengemis di jalanan, pastinya hanya sedikit sahaja yang benar-benar dalam kesusahan dan tidak mampu. Selebihnya, golongan ini hanya dieksploitasi oleh individu tidak bertanggungjawab dan ada juga yang memilih jalan ini kerana malas. Contohnya, lihat sahaja gelagat dua individu dalam foto di bawah dan anda boleh buat kesimpulan sendiri.