Blogger WidgetsBlogger Widgets

08 June 2012

Apabila Kanak-Kanak Meniru Orang Dewasa..

Setiap kanak-kanak yang lahir di dunia ini suci. Ibu bapa diberi amanah yang begitu besar bagi mencorak tingkah laku anak-anak. Tapi ada juga ibu bapa yang kurang peka dengan sesetengah perkara yang tidak sesuai dilihat anak-anak. Hasilnya, anak-anak yang suka meniru kelakuan orang dewasa ini telah mula runtuh moralnya sejak dari kecil.

 

10 Teko Pelik Yang Terlebih Kreatif

Sila bayangkan situasi ini. Anda sedang mengunjungi rumah saudara terdekat. Tuan rumah pastinya akan menghidangkan kuih-muih dan teh untuk anda. Dan apa yang menariknya, teko yang digunakan berbentuk seperti seekor lembu. ..Ermmm..Kedengaran pelik, tapi ada juga yang mempunyai cita rasa seperti ini. Cuma tak ramai. Mungkin satu dalam seribu. Kalau tidak, takkanlah ada syarikat yang menghasilkan teko-teko aneh seperti foto-foto di bawah ini.

10 Pen Holder Yang Pelik

Pen holder atau tempat meletak pen biasanya digunakan oleh pelajar dan individu yang bekerja dalam pejabat bagi menyusun pen-pen dan mengelakkan dari berselerak dan tidak kemas. Berikut merupakan 10 pen yang unik dan lain daripada yang lain. Ada yang comel, kreatif da ada juga yang nampak lawak. Macam-macam idea manusia ni kan..

Butt Pen Holder

10 Tali Leher Yang Terlebih Kreatif

Seorang lelaki yang memiliki kerjaya tetap pastinya ingin sentiasa tampil kacak, cool dan trendy setiap kali berada di pejabat. Lelaki juga seperti wanita, sanggup menghabiskan wang semata-mata untuk kelihatan bergaya. Dari rambut hingga ke kasut mestilah kelihatan sempurna. Atas permintaan barangan lelaki yang kian menggalakkan, pelbagai barangan khas untuk lelaki untuk lelaki telah dicipta termasuklah tali leher yang terlebih kreatif ini. Tak pastilah kalau ada yang sudi pakai tali leher macam ini pergi kerja...

Crossword Tie